Rock News

Devin Townsend a revenit cu un videoclip live pentru melodia „Why?”

Artistul face, astfel, tot posibilul să promoveze discul live pe care îl va lansa vinerea asta, „Order Of Magnitude – Empath Live Volume 1”.

După cum probabil știi deja dacă urmărești activitatea lui Devin Townsend, muzicianul a lansat un videoclip animat pentru piesa „Why?” acum peste un an – în septembrie 2019. La momentul respectiv, după cum ți-am detaliat aici, canadianul urma să pună la cale un turneu complex, însă nu a reușit să pună în aplicare decât o parte a planului - anul ăsta ne-a încurcat tuturor planurile.

Ca să se revanșeze pentru lipsa de spectacole live, muzicianul a revenit acum, relatează publicația online Prog, cu un videoclip live pentru piesa „Why?”. Acesta a fost filmat în luna decembrie a anului trecut, în Londra și este menit să promoveze noul disc live pe care Townsend îl va lansa vinerea asta, „Order Of Magnitude – Empath Live Volume 1”. Întregul material live are scopul de a documenta turneul de sfârșit de 2019 despre care ți-am scris mai sus.

Unul dintre cele mai reușite aspecte ale clipului, în opinia noastră, este faptul că și Devin poartă un tutu, alături de solistele care l-au acompaniat - Ché Aimee Dorval, Samantha Preis, Anne Preis și Arabella Packford. Townsend mărturisește că fetele și-au exercitat influența aici, insistând că dacă ele trebuie să poate așa ceva, și Devin trebuie să se conformeze.