Rock News

Chino Moreno lucrează la material nou pentru proiectul muzical Crosses

Acum că a terminat treaba pentru Deftones și nu există nicio oportunitate de turneu, solistul a scos de la naftalină materialul neterminat pentru cealaltă trupă a sa.

Într-un interviu acordat pentru podcastul Bloody Disgusting și preluat de publicația online Loudwire, solistul Deftones, Chino Moreno, a declarat că și-a îndreptat atenția către celălalt proiect muzical al său, Crosses (†††).

Cu un album abia lansat alături de Deftones, muzicianul a povestit că s-a mutat acum câteva săptămâni și a început să lucreze la materialul rămas neterminat pentru cealaltă formație a sa, de care se ocupă alături de chitaristul Shaun Lopez (Far) și basistul Chuck Doom.

„Acum câteva zile - abia m-am mutat într-un loc nou acum puțin peste o lună - așa că îmi tot aranjez camera de studio aici și am scos de la naftalină o parte din materialul (nelansat) de atunci și am început să lucrez la el”, a spus artistul. „Acum că discul Deftones este gata și nu avem vreun turneu în viitorul apropiat, cam am timp să lucrez la chestii, așa că sigur mă voi apuca și voi vedea în ce direcție mă pot îndrepta,” a continuat el.

„Ohms”, cel de-al nouălea album al americanilor de la Deftones, a apărut pe piață la data de 25 septembrie, urcând pe poziția a cincea în clasamentul Billboard 200.

Foto: Instagram, Deftones