România are sânge de rocker

„România are sânge de rocker” continuă, tu mergi să donezi!

„România are sânge de rocker”, campanie inițiată in 2019 de matinalul "Morning Glory cu Răzvan Exarhu" și Rock FM continuă și în această toamnă. Este mereu o nevoie acută de sânge în spitalele din România, țara noastră plasându-se pe ultimele locuri la numărul de donatori de sânge în Europa.

„Nu trebuie să asculți toată ziua rock. Muzica nu e un criteriu de evaluare. Încercăm să adunăm cât mai mulţi oameni în jurul unei idei care spune «Eu sunt responsabil»." - Răzvan Exarhu.
„România are sânge de rocker” continuă, iar voi mergeți și donați la centrele de donare de sânge din orașul vostru.

Trupele românești s-au alăturat campaniei, lansând cover-uri după cele mai cunoscute melodii românești, pentru a mobiliza oamenii să doneze sânge.

Seria a fost începută de Nightlosers care a realizat propria versiune a melodiei „Dansul” a Silviei Dumitrescu si continuata de The Mono Jacks, cu un „Cântec pentru sănătatea ierbii”, Dirty Shirt au facut „Geamparalele” in varianta proprie, Byron - cover dupa „Nu am chef azi”, IRIS Cristi Minculescu, Valter & Boro, cu un cover dupa „Valuri Albe”, "Andrii Popa" s-a auzit in varianta Tarafului lui Marian Mexicanul si Trooper ne-au cantat "De-ar fi sa vii" a Mihaelei Runceanu.