Rock News

Shinedown au donat 230.000 de dolari americani fundației Direct Relief

Aceasta este deja a doua donație a americanilor, suma dăruită până acum ajungând la 250.000 de dolari americani.

Muzicienii de la Shinedown au lansat, în luna mai, un single pe care l-au folosit pentru a strânge fonduri astfel încât să contribuie la lupta împotriva noului coronavirus. După cum relatează publicația online Sonic Perspective, artiștii au reușit să ofere deja cel de-al doilea cec asociației Direct Relief, în valoare de 230.000 de dolari americani. Acesta se adaugă primei sume deja donate, de 20.000 de dolari americani.

Până acum, de pe urma melodiei „Atlas Falls”, lansată exclusiv în scopuri caritabile, au fost strânși 300.000 de dolari, însă efortul încă nu a ajuns la final.

Piesa „Atlas Falls” nu este, nici pe departe, una nouă – aceasta a fost scrisă acum opt ani, însă i-a ajutat pe băieți să doboare recorduri abia anul ăsta, când momentul a fost propice unei lansări.

„Eu, Barry (Kerch, tobe), Zach (Myers, chitară) și Eric (Bass, chitară-bas) suntem mai mult decât recunoscători,” a declarat solistul Brent Smith conform publicației Loudwire. „«Atlas Falls» reprezintă atât de multe emoții, mai ales acum. Nivelul de succes al acestuia nu ar fi fost atins vreodată dacă nu ar fi existat audiența, fanii, «FAMILIA», oamenii. Un single care a fost compus și înregistrat acum opt ani și-a găsit vocea în 2020, în toiul unei pandemii, ca simbol al optimismului, curajului și spiritului uman”.

Foto: Instagram, Shinedown