Rock News

Corey Taylor a lansat un cover după melodia „Ace Of Spades” (Motörhead)

Corey a interpretat piesa celor de la Motörhead pentru unul dintre programele WWE, pe coloana sonoră a căruia a fost inclusă și melodia sa proprie „Culture Head”.

După cum ne atrag atenția cei de la Kerrang!, solistul Corey Taylor refuză să se complacă sau măcar să se mulțumească cu interpretarea propriului material – chiar dacă abia și-a lansat albumul solo. Muzicianul și-a extins din nou repertoriul pentru a include un cover al melodiei „Ace Of Spades”, adoptată din brațele celor de la Motörhead. Muzicianul a mai interpretat melodia în trecut, însă, de data asta a fost cu dedicație. Prin intermediul acestui cover, Taylor s-a implicat în desfășurarea programului organizat de World Wrestling Entertainment (WWE), „NXT TakeOver”.

Muzicianul a contribuit la coloana sonoră a episodului cu numărul treizeci și unu și prin intermediul uneia dintre melodiile sale abia lansate, „Culture Head” – mai multe detalii despre cântec poți citi aici.

Într-un interviu acordat pentru cei de la NME, solistul Slipknot și Stone Sour a explicat de ce a simțit că a venit, în sfârșit, momentul să își înceapă și cariera solo – mai multe detalii aici. Albumul „CMFT” a apărut pe piață vinerea trecută și conține următoarele piese:

  1. „HWY 666”
  2. „Black Eyes Blue”
  3. „Samantha’s Gone”
  4. „Meine Lux”
  5. „Halfway Down”
  6. „Silverfish”
  7. „Kansas”
  8. „Culture Head”
  9. „Everybody Dies On My Birthday”
  10. „The Maria Fire”
  11. „Home”
  12. „CMFT Must Be Stopped”
  13. „European Tour Bus Bathroom Song”