Rock News

Terry Glaze povestește de ce a părăsit Pantera

Artistul declară că nu diferențele muzicale au fost problema, ci dinamica formației - iată ce s-a întâmplat.

Orice fan Pantera știe despre Terry Glaze, solistul care a făcut parte din formație timp de cinci ani, la începuturi. Ce nu știe toată lumea, însă, este motivul pentru care muzicianul nu a rămas alături de colegii de trupă mai mult timp, lucru despre care Glaze a vorbit într-un interviu acordat pentru „Talk Toomey”, preluat de publicația online Ultimate Guitar.

„De multe ori, auzi de situații în care muzicienii se despart din cauza unor «diferențe muzicale»,” spune Terry. „Eu nu îmi amintesc de nicio diferență muzicală. Cele două ore din zi în care ne aflam pe scenă erau cele mai tari, lucru pe care o să-l auzi din partea multor formații care pleacă în turnee. Celelalte douăzeci și două de ore din zi erau cele dificile, și până la urmă eram patru tipi în formație, plus tatăl lor care era managerul, deci trei din cinci aveau același nume de familie. Și niciodată nu votau diferit, așa că nu aveai niciun cuvânt de spus. Iar asta, la un moment dat, a început să mă obosească, așa că am ales să apuc o direcție diferită,” mărturisește Glaze. După cum probabil știi deja, muzicianul se referă aici la chitaristul Vinnie Paul, la fratele său, Dimebag Darrell și la tatăl celor doi, Jerry Abbott.

După ce a părăsit Pantera, Terry s-a alăturat unei noi formații – Lord Tracy.  De-a lungul anilor, alături de noii săi colegi, Glaze a lansat cinci albume.

Foto: Instagram, Terry Glaze