Rock News

Dee Snider: Despre solidaritatea comunității metal din jurul lumii

Muzicianul nu se rezumă la a menționa uniforma specifică a metaliștilor, ținând să vorbească și despre iubirea pentru metal care ne unește pe toți.

Legendarul Dee Snider și-a păstrat entuziasmul și creativitatea chiar și pe timp de pandemie. Dovada clară ne este oferită de noul material pe care solistul l-a lansat la sfârșitul lunii iulie, „For The Love Of Metal Live” combinând, conform Napalm Records, interviuri, comentarii, imagini capturate în culise și spectacole incredibile susținute de artist.

După cum relatează Ultimate Classic Rock, una dintre temele principale ale materialului este reprezentată de modul în care muzica metal unește oamenii, artistul spunând într-un interviu pentru publicația menționată că toți fanii metal poartă aceeași uniformă – blugi, tricouri rock și piele.

„Vorbesc despre o carte denumită «Heavy Metal Islam», care a apărut acum câțiva ani, și care vorbește despre faptul că, în ciuda tuturor problemelor din Orientul Mijlociiu, în culise există o comunitate de metaliști conectați, care trec granițele prin muzica lor, prin dragostea lor de metal,” declară artistul. „Iar în «For The Love Of Metal», chiar prin inspirația pentru proiect, inspirația inițială, am vrut să comunic același sentiment, că dragostea asta este peste tot”.

Noul material al lui Snider conține piese lansate de artist pe cont propriu, hituri lansate alături de Twisted Sister, o piesă nouă și chiar un cover după „Highway To Hell” (AC/DC).

Foto: Instagram, Dee Snider