Rock News

Billy Idol va colabora cu Miley Cyrus pentru noul album al artistei

Asta nu este, nici e departe, prima oară când Miley se implică într-un proiect rock - iată ce coveruri a mai interpretat până acum.

După cum ne atrag atenția cei de la Louder într-o preluare de la NME, solista Miley Cyrus are ambiții mari în ceea ce privește noul ei album de studio. Cântăreața pare că vrea să își împace ambele personalități de scenă – cea pop și cea rock – astfel că a colaborat cu nimeni altul decât Billy Idol pentru disc, adăugând că are și o piesă la care a contribuit Dua Lipa.

Cyrus a împărțit deja scena cu Billy Idol în 2016, ocazie cu care cei doi au interpretat una dintre cele mai cunoscute piese ale artistului, „Rebel Yell”. Poți urmări mai jos înregistrarea video.

În aprilie, Miley a apărut în emisiunea Saturday Night Live, ocazie cu care a interpretat un cover după hitul celor de la Pink Floyd, „Wish You Were Here”. Solista a fost acompaniată la chitară de unul dintre colaboratorii lui Ozzy Osbourne, Andrew Watt.

Până în punctul respectiv, artista nu s-a sfiit să arate publicului că vocea sa este potrivită și pentru rock și metal, indiferent de cum au fost primite coverurile sale. Cyrus a adoptat în repertoriul său melodii de la Nine Inch Nails („Head Like A Hole”), Metallica („Nothing Else Matters”), Pink Floyd („Comfortably Numb”) și Temple of the Dog (Say Hello 2 Heaven”).