Rock News

Troy Sanders abia așteaptă să înceapă înregistrările pentru noul album Mastodon

Muzicianul mărturisește că formația sa a compus deja melodii cât pentru două discuri.

Basistul formației americane Mastodon, Troy Sanders, ne ține la curent cu ce se mai întâmplă legat de noul album de studio al trupei – pe cât se poate. Într-un interviu acordat pentru Let There Be Talk și preluat de publicația online Ultimate Guitar, Sanders a declarat că abia așteaptă să înregistreze, în sfârșit.

„Pentru că avem o tonă de material, am tot eliminat din el de-a lungul anului,” a mărturisit artistul. „Așa că sunt gata să apăs butonul de înregistrare pe bune și să scot un album la începutul anului viitor”.

Muzicianul nu ezită să intre puțin în detalii. Întrebat despre persoana care va juca rolul de producător, Troy recunoaște că aia e faza în care s-a ajuns momentan. „După cum am spus, am tot pus lucrurile cap la cap, încet-încet și am tot eliminat câte ceva încă din noiembrie, deci au trecut vreo nouă luni – dacă ne gândim la asta ca la o sarcină, a cam venit momentul”. Băieții caută pe cineva care să fie dispus să călătorească în Atlanta, la „sediul” lor.

„Cât e fresh, trebuie să înregistrezi pe bune,” completează el. Dacă trece prea mult timp, se învechește materialul, consideră Troy.

Dacă te întrebi cam câte piese au fost deja compuse, pregătește-te să fii surprins/-ă: Sanders declară că există deja peste douăzeci de melodii, artistul sperând să poată fi distribuite, de fapt, între două discuri.

Foto: Facebook, Mastodon, Jimmy Hubbard