Rock News

Lars Ulrich (Metallica): Despre spectacolele drive-in și noul stadiu de normalitate

„E destul de clar acum, comparativ cu luna aprilie, că ne vom afla în situația asta ceva timp și e evident că nu o să ne întoarcem la «normal», așa că va trebui să ne adaptăm la noi metode,” spune Ulrich pentru NME.

Metallica, la fel ca multe alte formații, au încercat să păstreze legătura cu fanii pe timp de pandemie, fiind foarte energici în abordare. După cum confirmă chiar toboșarul Lars Ulrich într-un interviu acordat pentru publicația online NME, trupa a încercat să găsească modalități prin care să își continue activitatea muzicală într-un mod care să nu pună pe nimeni în pericol.

„E destul de clar acum, comparativ cu luna aprilie, că ne vom afla în situația asta ceva timp și e evident că nu o să ne întoarcem la normal, așa că va trebui să ne adaptăm la noi metode,” spune Ulrich referitor la concertul drive-in semnat Metallica și susținut pe 29 august. „Nimeni nu știe când se va termina sau cum ne vom stabili, dar oportunitatea asta drive-in este, cu siguranță, un experiment și e distractiv să aducem formația împreună,” continuă el.

Lars nu neagă faptul că există mult mai multă presiune decât în general, mai ales că toată lumea implicată trebuie carantinată, trebuie purtate măști și, nu în ultimul rând, fiecare persoană este testată pentru coronavirus. Chiar și așa, spune el, „toată lumea – echipa, membrii formației – au acceptat provocarea și au făcut asta să se întâmple”.

Foto: Arhiva Rock FM