Rock News

Rob Halford a început să lucreze la un album blues

Muzicianul mărturisește că nu există o dată limită până la care vrea să termine materialul, povestind că se distrează alături de colaboratorii săi.

Deși faima englezilor de la Judas Priest a fost construită în lumea metalului, solistul Rob Halford are planuri pentru a-și extinde portofoliul, incluzând, astfel, un album blues. Muzicianul a discutat cu cei de la The Paltrocast, într-un interviu preluat de Utimate Guitar, declarând că deja a început să lucreze la material.

„O să vă spun ceva exclusiv,” a declarat artistul. „Deja am început. Lucrez la discul ăsta blues alături de fratele și nepotul meu și prieteni cu care am colaborat pentru (n.r. albumul) «Celestial»”. Halford mărturisește, de asemenea, că procesul este unul foarte distractiv, iar ajutoarele sale sunt extrem de talentate. „Iar asta este o chestie de blues care nu m-a părăsit niciodată; face parte din rock’n’roll”.

În principiu, Rob susține că nu există nicio dată stabilită – nici măcar pentru completarea materialului. Chiar și așa, el este optimist. „Deja am niște bucăți de idei, pe ici-pe colo, și sună foarte bine,” continuă solistul.

Luna trecută ți-am mai spus și câte ceva despre autobiografia lui Halford, „Confess”. Artistul își deschide sufletul pentru fani, însă crede sincer că unii dintre noi vor fi foarte șocați în urma lecturării.