Rock News

Lansare Deep Purple, „Nothing At All”

Legendarii Deep Purple au lansat videoclipul oficial pentru melodia „Nothing At All”. Piesa este preluată de pe ultimul album al formației, „Whoosh!”, lansat pe 7 august. LP-ul a fost încă o dată produs de canadianul Bob Ezrin (KISS, PINK FLOYD, ALICE COOPER), care a lucrat și la ultimele două albume de studio ale trupei, „Infinite” din 2017 și „Now What ?!” din 2013

"Whoosh!" a fost pus la dispoziție ca CD + DVD in editie limitata, incluzand si o conversatie de o oră „Roger Glover And Bob Ezrin In Conversation” și prezentand pentru prima dată, spectacolul live complet de la Hellfest din 2017 ca videoclip).

Basistul Deep Purple, Roger Glover, a vorbit cu un post de radio american la inceputul lunii trecute despre albumul "Whoosh!": "Ei bine, a fost înregistrat anul trecut, de fapt, așa că treaba cu COVID-ul nu a intervenit. Deși trebuie să spun că unele versuri au o legătură tulburătoare", a spus Roger.

"Fiecare album este un potențial ultim album al nostru. Ne-am gândit că ultimul album a fost ultimul album ("Infinite", 2017), dar există încă unul. Deci, continuăm.

Îmi amintesc [claparul] Jon Lord a descris odată Deep Purple ca pe o jucărie atomică - si continuă să meargă.”