Rock News

Noul album Exodus a intrat în pre-producție

Muzicienii urmează să se izoleze la cabana toboșarului Tom Hunting pentru a înregistra noul album care, promite solistul Steve Souza, va fi foarte heavy.

Exodus au intrat în faza de pre-producție pentru un nou disc, după cum ne atrag atenția cei de la Ultimate Guitar. Anunțul oficial al americanilor a fost simplu și la obiect, fiind publicat pe paginile de social media ale trupei: „Se întâmplă în sfârșit. Pre-producția începe acum”. Era și cazul – muzicienii nu au revenit cu material nou de aproape șase ani. Detalii despre album încă nu am primit, însă ne putem aștepta la o lansare anul viitor.

După spusele solistului Steve Souza, fanii vor fi dați pe spate de noile piese care, promite el (în urma unor discuții cu chitaristul Gary Holt și toboșarul Tom Hunting), vor fi speciale și deosebit de heavy. Procesul de înregistrare se va desfășura în munți, lână Lacul Almanor (California), la cabana lui Hunting, băieții plănuind să se izoleze acolo până în septembrie-octombrie.

„[…] Până acum nu mi-a fost trimis nimic,” a declarat Souza luna trecută. „Ăsta este procesul, în general – Gary îmi trimite chestii și îmi trimite și ceva de genul «Okay, am scris versurile pentru asta. Sună cam așa». Asta nu s-a întâmplat încă,” a completat cântărețul.

Cel mai recent material al americanilor, „Blood In, Blood Out”, a apărut pe piață în octombrie 2014, ajungând pe poziția cu numărul 38 în clasamentul Billboard 200.