Rock News

Queen + Adam Lambert împărtășesc versiunea live a „The Show Must Go On” și spun povestea melodiei

Brian May spune că piesa este despre „... sentimentele pe care lupta curajoasă a lui Freddie împotriva SIDA le-a creat in noi toți”.

Queen + Adam Lambert au lansat joi versiunea lor live a melodiei "The Show Must Go On", care a fost inregistrată pe O2 Arena din Londra, pe 4 iulie 2018. "The Show Must Go On" este ultima piesă de pe albumul "Innuendo" din 1991, albumul final al Queen lansat în timpul vieții lui Freddie Mercury.

Brian May a vorbit despre piesa într-un comunicat. „Chiar dacă eram toți conștienți de tragedia iminentă a lui Freddie, am avut niște momente inspirate și vesele în studio, realizând albumul "Innuendo". Nu am vorbit prea multe despre boala lui Freddie - el a vrut doar să continue cu „business as usual” cât mai mult posibil. Dar deja nu mai erau decat o zi sau două pe săptămână când Freddie era suficient de bine să intre și să lucreze cu noi. Am apucat acele momente prețioase și am profitat la maximum de ele”.

Săptămâna trecută, Queen + Adam Lambert au dezvăluit detaliile primului lor album live, "Queen + Adam Live Around the World", care va fi lansat pe 2 octombrie.