Rock News

Biffy Clyro au anunțat un concert alături de Yungblud și Frank Carter and the Rattlesnakes

Spectacolul este planificat pentru luna iunie a anului viitor, însă Biffy Clyro vor mai avea câteva apariții până atunci.

Anul viitor ne va aduce un concert al cărui line-up ne testează răbdarea. După cum relatează Kerrang!, scoțienii de la Biffy Clyro au planificat un spectacol alături de Yungblud și Frank Carter and the Rattlesnakes. Acesta va avea loc pe 25 iunie 2021, însă muzicienii au planificat, deja, alte câteva apariții – în cadrul festivalului Download și al unui turneu în Regatul Unit al Marii Britanii.

Luna asta, băieții au transmis un livestream pus la cale cu ocazia lansării noului lor album. „A Celebration Of Endings”, cel mai recent disc semnat Biffy Clyro, a apărut pe piață cu o zi înaintea concertului, pe 14 august.

Conform unui review publicat de NME, materialul discografic „debordează de energie și efervescență”, fiind tipul de album care te face să-ți fie dor de festivaluri. Aceeași publicație relatează că discul a urcat pe prima poziție în clasamentul național britanic. Una dintre melodiile lansate pentru promovarea materialului, „Instant History”, a ajuns, de asemenea, pe locul al douăzeci și doilea în clasamentul Billboard Mainstream Rock Songs.

Foto: Facebook, Biffy Clyro