Rock News

Michael Starr (Steel Panther) povestește despre cum a obținut rolul în filmul „Rock Star”

Unele dintre cele mai vii amintiri cu care solistul a rămas în urma experienței sunt audiția la care nici măcar nu plănuise să participe și întâlnirea cu actrița Jennifer Aniston.

Se pare că debutul formației Steel Panther a fost doar unul din momentele memorabile ale carierei solistului Michael Starr – mai puțin cunoscut este faptul că artistul a jucat un rol minor în filmul „Rock Star” (2001), colaborând, astfel cu una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood: Jennifer Aniston.

Într-un interviu acordat pentru Talkin' Rock With Meltdown și preluat de publicația Ultimate Guitar, muzicianul a povestit câte ceva despre experiența respectivă. Inițial, spune el, ideea era să o conducă pe o fată pe care o întâlnise într-un club la audiții. Odată ajuns acolo, însă, un tip l-a întrebat dacă nu vrea să încerce să citească replicile unui rol care părea că i s-ar potrivi.

„Așa că am intrat, am citit scenariul – spre norocul meu, erau vreo zece replici, cel mult – apoi am primit un telefon gen «Hey, vrem să te angajăm să apari în film» […]”. Chiar din prima zi de filmări, artistul a întalnit-o (din întâmplare) pe Jennifer Aniston. „Am stat acolo (n.r. în rulota pentru machiaj) ceva timp, iar fata de lângă mine vorbea la telefon cu prietenul ei și îi spunea că îl iubește. […] Mă termina. Și mă uit lângă mine, era tipa asta pe care o știam de undeva, apoi am realizat «Oh, Doamne, aia e Jennifer Aniston»”.