Rock News

Shinedown doboară recordul de melodii aflate pe prima poziție în Billboard Mainstream Rock Songs

Shinedown au ocupat poziția fruntașă a clasamentului pentru a șaisprezecea oară, depășindu-i pe canadienii de la Three Days Grace.

După cum ne atrag atenția cei de la Loudwire, muzicienii de la Shinedown au reușit să domine clasamentul Billboard Mainstream Rock Songs pentru a șaisprezecea oară, doborând recordul deținut, până acum, de canadienii Three Days Grace. Piesa care i-a propulsat pe americanii de la Shinedown este „Atlas Falls”, lansată cu scopul de a strânge fonduri pentru luptătorii din primele linii împotriva virusului SARS-CoV-2.

„Eu, Barry (Kerch, tobe), Zach (Myers, chitară) și Eric (Bass, chitară-bas) suntem mai mult decât recunoscători,” a declarat solistul Brent Smith conform publicației menționate. „«Atlas Falls» reprezintă atât de multe emoții, mai ales acum. Nivelul de succes al acestuia nu ar fi fost atins vreodată dacă nu ar fi existat audiența, fanii, «FAMILIA», oamenii. Un single care a fost compus și înregistrat acum opt ani și-a găsit vocea în 2020, în toiul unei pandemii, ca simbol al optimismului, curajului și spiritului uman”.

Deși au făcut tot posibilul să își respecte promisiunile față de fani, americanii au fost nevoiți să anunțe, la sfârșitul lunii mai, anularea turneului „Deep Dive”. După cum a scris tot Loudwire, declarația oficială a formației spune că „turneul «Deep Dive» va reveni altă dată, când se va putea susține în condiții de siguranță pentru toată lumea”.

Foto: Instagram, Shinedown, Sanjay Parikh