Rock News

Linkin Park au revenit cu înregistrarea oficială a piesei „She Couldn't”

Aceasta este una dintre moștenirile pe care le primim din partea solistului Chester Bennington, chiar și după moartea sa

Odată cu decesul solistului Chester Bennington, ne-a fost răpită și șansa de a putea asculta material nou din partea Linkin Park în formula sa originală. După cum relatează publicația Alternative Press, se pare că Bennington a reușit să înregistreze și ceva material ne-lansat (în variantă de studio) înainte de a se sinucide. Astfel, deși am fi preferat să îl avem încă pe artist alături, avem, totuși, posibilitatea de a asculta varianta oficială a single-ului „She Couldn’t”.

Piesa pe care o poți asculta mai jos, este un demo înregistrat în cadrul sesiunilor dedicate albumului „Hybrid Theory”, care va sărbători douăzeci de ani de existență în octombrie. Americanii au refuzat să lase această aniversare să treacă ne-sărbătorită. Astfel, luna octombrie ne va aduce lansarea unui pachet deluxe care include cinci CD-uri, 2 DVD-uri, 3 LP-uri, un poster cu Chester Bennington, o casetă, o carte de optzeci de pagini și alte câteva elemente. O comandă în avans poate fi plasată aici, în același loc putând fi găsite și celelalte opțiuni deluxe – un pachet complet digital, un pachet de viniluri și un pachet de CD-uri cu un booklet de șaisprezece pagini. De asemenea, poate fi achiziționat și un set complet de materiale personalizate special pentru aniversare.

„Este incredibil să ne gândim că au trecut douăzeci de ani de când «Hybrid Theory» a fost lansat”, declară muzicienii. „Toată recunoștința pentru fanii care au făcut posibilă călătoria asta epică pe care am început-o acum douăzeci de ani. Vă dedicăm vouă muzica noastră. Vă re-dedicăm «Hybrid Theory»”.

Foto: Captură ecran Youtube, Linkin Park