Rock News

Shawn James a revenit cu un cover al piesei „Like A Stone” (Audioslave)

Iată ce l-a motivat pe James să înregistreze cover-ul și ce semnificație are acesta pentu artist.

Unul dintre cei mai versatili artiști pe care i-am auzit până acum, americanul Shawn James, a lansat înregistrarea de studio a unui cover după piesa consacrată „Like A Stone” (Audioslave).

Artistul și-a explicat motivația pentru cover într-o postare de pe pagina sa oficială de Facebook: „Mi-au plăcut întotdeauna versurile și tonul melodiei «Like A Stone»,” declară James. „Am vrut să-i aduc un omagiu lui Chris Cornell, după moartea sa, și moștenirii muzicale pe care a lăsat-o în urmă. Pentru mine, este ceva simbolic. Simt că declar că torța va fi purtată mai departe”.

De când a început pandemia, Shawn și-a investit o mare parte din timp în activitatea on-line, susținând livestream după livestream. De asemenea, americanul nu ezită să își îmbogățească bagajul de aptitudini, exersându-și agilitatea la tobe.

Cântărețul s-a implicat și în dezvoltarea jocului „The Last Of Us Part II” - James a înregistrat una dintre piesele incluse pe coloana sonoră a acestuia, „The Guardian (Ellie’s Song)”, ce poate fi ascultată mai jos. Artistul declară că aceasta nu ar fi fost transformată în realitate fără ajutorul lui Neil Druckmann.

Foto: Facebook, Shawn James