Rock News

Zoltan Bathory: Despre noile proiecte semnate Five Finger Death Punch

Un film despre trupă, o aplicație FFDP aflată în proces de testare și multe planuri pentru videoclipuri - iată, mai pe larg, cu ce își ocupă băieții timpul pe perioada pandemiei.

Într-un interviu acordat pentru publicația Metal Hammer, chitaristul Five Finger Death Punch, Zoltan Bathory, a vorbit despre noul film despre formația sa, dar și despre celelalte proiecte ale trupei, dezvoltate pe perioada pandemiei.

„Tocmai am construit o aplicație Death Punch,” spune muzicianul, „care se află în faza finală de testare, lucrăm la tratamente video pentru următoarele câteva single-uri și lucrăm la un film despre Five Finger Death Punch”. Artistul mărturisește că își ocupă timpul și cu construcția de instalații de spectacol pentru momentul în care turneele nu vor mai fi doar un vis, dar și cu design-uri pentru obiecte personalizate de tip merch.

Activitățile pentru propria sa formație nu sunt singurele care îl țin, însă, ocupat pe Bathory. Muzicianul declară că se ocupă și de co-managementul celor de la Bad Wolves și Fire From The Gods, motiv pentru care nu are timp să se plictisească.

Five Finger Death Punch au lansat, zilele trecute, un videoclip cu versuri pentru melodia „This Is War”, despre care poți citi mai multe aici.

Foto: Facebook, Rock FM