Rock News

Noul album Megadeth va fi, categoric, un album thrash, spune Dirk Verbeuren

Bateristul Megadeth, Dirk Verbeuren, a vorbit cu „Todd Nief's Show” despre evoluția sesiunilor de înregistrare pentru următorul album pe care trupa il pregateste.

"Am înregistrat, de fapt, o mulțime de melodii și sunt destul de sigur că nu toate vor fi pe album", a spus Dirk. "Dar direcția generală a înregistrării este dată cu siguranță - va fi un album thrash, va fi un album de metal. Este heavy - există o mulțime de lucruri grele. Deci, sunt foarte încântat de asta".

În iunie, și Dave Mustaine a vorbit la SiriusXM despre viitorul disc Megadeth, el comparându-l atunci cu "Peace Sells", "Rust in Peace" și "Countdown to Extinction".

„Cred că este, probabil, în primele patru înregistrări în ceea ce privește vârful carierei noastre și a tot ceea ce facem. Este acolo, lângă "Countdown to Extinction", "Rust in Peace" și, probabil, "Peace Sells… But Who’s Buying?". Celălalt pe care l-aș mentiona este "Dystopia". Deci, asta ar rotunji primele mele cinci albume."

Înregistrările pentru noul album al trupei au loc etapizat, în Nashville, potrivit declaraţiilor basistului David Ellefson.