Rock News

Metallica au planificat primul lor concert drive-in din 2020

Muzicienii vor înregistra spectacolul săptămâna asta, urmând ca acesta să fie difuzat în amplasamentele drive-in din America de Nord pe 29 august.

Primul spectacol „live” de anul ăsta al americanilor de la Metallica va face parte din seria „Encore Drive-In Nights”, relatează publicația online Kerrang!. Concertul care va fi difuzat în locațiile drive-in va fi înregistrat de băieți mai târziu săptămâna asta.

Cei patru muzicieni au reușit să se reunească după aproape un an la sediul central al formației, după cum este explicat într-o declarație oficială. „Vom fi prima trupă care apare la Encore Drive-In Nights, cu un întreg set care va fi difuzat pe 29 august în sute de locații din Statele Unite și Canada. Vom repeta la sediul central pentru un spectacol care va fi filmat special pentru drive-in”. Filmările vor fi date mai departe pentru editare și mixare, spun băieții, pentru a fi aduse la cele mai înalte standarde.

Pe muzicieni am avut șansa să îi vedem live anul trecut, în cadrul turneului „WorldWired”. Acesta a fost organizat cu scopul promovării celui mai recent album de studio al americanilor, „Hardwired... to Self-Destruct”. Acest al zecelea disc al trupei a apărut pe piață în 2016, obținând titlul „Top Rock Album” 2017 la Billboard Music Awards și „Album Of The Year” 2016 din partea Revolver Music Awards.

Foto: Facebook, RockFM