Rock News

Godsmack vor face tot posibilul să lanseze două albume în 2021

Unul dintre discuri va fi un EP acustic, după cum clarifică solistul Sully Erna, celălalt material luând forma unui LP cu caracter rock.

Anul 2021 se anunță a fi unul foarte ocupat pentru muzicienii de la Godsmack. După cum relatează publicația Loudwire, solistul Sully Erna a declarat într-un interviu acordat pentru Appetite for Distortion că formația lucrează deja la două albume a căror apariție este planificată pentru anul viitor.

„Ne pregătim să scriem ceva mai multă muzică pentru noul album Godsmack,” este update-ul oferit de Sully „Vom încerca, o să lansăm chiar două albume anul viitor, vor fi un EP acustic și un disc rock de lungime normală,” a continuat artistul. Pe lângă planurile făcute alături de trupă, Erna este ocupat și cu propriul material solo pentru că, susține el, „e mai bine să stai ocupat, cred, decât să te plictisești”.

Deși pandemia i-a forțat pe băieți să își amâne spectacolele pe care ar fi trebuit să le susțină anul ăsta, Godsmack nu au pierdut legătura cu fanii. În aprilie, muzicienii au lansat un videoclip nou pentru melodia „Unforgettable”, la interpretarea căreia au participat patru sute de adolescenți.

Anul trecut, ne-am întâlnit cu Godsmack la Arenele Romane, pe 31 martie și 1 aprilie, în cadrul turneului de promovare a albumului „When Legends Rise”.

Foto: Facebook, RockFM