Rock News

Lamb Of God au reprogramat turneul european pentru 2021

Dacă totul merge conform planului, muzicienii vor pleca la drum în lunile noiembrie și decembrie alături de Kreator și Power Trip.

Din cauza pandemiei, la fel ca multe alte formații îndrăgite, americanii de la Lamb Of God au fost nevoiți să amâne turneul european pe care îl planificaseră pentru vara asta. De la anunțul de amânare și până acum a trecut ceva timp, însă muzicienii au reușit să stabilească noile date pentru concertele anulate, după cum relatează Metal Hammer.

Turneului „State Of Unrest” i-au fost adăugate alte două concerte – unul în Tilburg, Olanda și un al doilea în Leipzig, Germania. Alături de americanii de la Lamb Of God vor urca pe scenă alte două formații îndrăgite - fanii vor putea să se bucure și de materialul trupelor Kreator și Powert Trip. Lista completă a spectacolelor planificate pentru lunile noiembrie și decembrie 2021 poate fi consultată aici.

Deși s-au aflat în imposibilitatea de a împărtăși live muzica lor cu fanii, băieții de la Lamb Of God au lansat cel mai recent album al lor în luna iunie. Materialul discografic „Lamb Of God” a urcat pe poziția a cincisprezecea în clasamentul Billboard 200, ocupând unul dintre primele locuri și în clasamentele naționale din Elveția, Australia, Finlanda, Germania și Austria.

Foto: Facebook, Lamb Of God