Rock News

Bon Jovi au stabilit noua dată de lansare a albumului „Bon Jovi: 2020”

Muzicienii au fost nevoiți să amâne lansarea noului disc, însă acum avem certitudinea că ne vom putea bucura de el în octombrie.

Data oficială de lansare a noului album Bon Jovi, „Bon Jovi: 2020”, a fost, în sfârșit, stabilită. După cum relatează publicația on-line Planet Rock, discul va ajunge la urechile fanilor pe data de 2 octombrie, după o amânare de aproape jumătate de an de la data inițială de apariție stabilită – 15 mai.

De la primele detalii oferite despre album, câteva elemente s-au schimbat. Pandemia a fost cauza amânării lansării, dar a jucat, într-un fel, și rolul de muză pentru formație. „Do What You Can”, o nouă melodie lansată de americani, abordează fix subiectul ăsta, iar singleul „American Reckoning” a fost inspirat din evenimentele cauzate de decesul lui George Floyd. Aceste două cântece au fost incluse pe lista de piese a albumului „Bon Jovi: 2020”, alte două fiind eliminate – „Luv Can” și „Shine”.

Acesta va fi primul album complet lansat de Bon Jovi în ultimii patru ani. Al paisprezecelea și cel mai recent disc de studio al muzicienilor, „This House Is Not For Sale”, a debutat pe prima poziție a clasamentului Billboard 200, clasându-se pe primul loc și în topul Billboard US Top Rock Albums.

Foto: Captură ecran YouTube, Bon Jovi