Rock News

Steve Howe declară că o reuniune a trupei Yes este de neconceput

Muzicianul susține că nu ar exista dorința necesară, din partea foștilor membri, pentru a organiza un turneu de reuniune similar cu cel din 1990.

În ciuda speranțelor fanilor, se pare că pentru formația Yes nu există șanse de reuniune. Într-un interviu acordat pentru publicația online Rolling Stone, chitaristul Steve Howe a declarat că ideea este una deloc practică, o reuniune fiind foarte puțin probabilă.

„Nu cred că fanii ar trebui să își piardă nopțile gândindu-se la asta,” a declarat Howe, completând că există un spațiu prea mare între oameni pentru a putea fi organizat un turneu de reuniune. „Să fim într-o trupă împreună sau chiar să organizăm un turneu cum a fost Union este de neconceput,” a completat el.

Pentru cei care au urmărit activitatea formației de-a lungul anilor, nu e greu de dedus că artistul se referă la turneul organizat în 1990, în cadrul căruia s-au reunit două line-up-uri ale formației. Toată treaba, mărturisește Steve, a fost extrem de complicată din cauza personalităților foarte diferite. „Nu cred că există rezistența sau apetitul pentru a organiza o chestie de genul din nou,” a declarat el.

Foto: Instagram, Steve Malinski, @spm222photo