Rock News

Slipknot au decis să returneze banii pentru „Knotfest at Sea”

Croaziera organizată de americanii de la Slipknot a fost amânată pe perioadă nedeterminată, așa că fanii care au achiziționat bilete își vor primii banii înapoi.

După cum ne atrag atenția cei de la Loudwire, Slipknot au decis că amânarea de un an a evenimentului Knotfest at Sea” nu reprezintă un plan foarte practic. Astfel, croaziera a fost amânată fără termen de susținere, „din cauza unor factori de programare neprevăzuți”.

Într-o postare împărtășită cu fanii pe paginile oficiale de social media, muzicienii au declarat că apreciază înțelegerea arătată de fani având în vedere situația foarte dificilă. „Decizia asta nu a fost luată cu ușurință. Toți invitații care au făcut rezervări își vor primi toți banii înapoi. Deși nu există planuri în viitorul apropiat pentru Knotfest at Sea, sperăm să ne putem aduna împreună pe viitor”.

După cum ți-am scris aici, întregul turneu european și american al muzicienilor a fost anulat – inclusiv reprezentația din București, care ar fi trebuit să aibă loc lunea următoare. Concertele au fost organizate pentru promovarea celui mai recent album semnat Slipknot, „We Are Not Your Kind”, apărut pe 9 august 2019.

Foto: Instagram, Slipknot