Rock News

Mike Shinoda este pregătit să lanseze cel de-al doilea volum „Dropped Frames”

Muzicianul a mărturisit că a doua parte este deja gata, iar la a treia mai are doar puțin de lucru.

Vinerea trecută, după cum ți-am scris aici, solistul Mike Shinoda a lansat prima parte a proiectului muzical „Dropped Frames”, denumit „Dropped Frames, Vol. 1”. Acesta este un disc aproape în totalitate fără versuri, care, spune Shinoda, ar trebui să fie potrivit oricărei activități și să aducă liniște și pace celui care îl ascultă. Discul a fost înregistrat prin intermediul platformei Twitch, cu ajutorul fanilor.

După cum relatează Kerrang!, într-o preluare de pe Forbes, cel de-al doilea volum este deja pregătit să ajungă la urechile fanilor, iar cel de-al treilea este aproape complet.

„Din albumele astea, «Dropped Frames», va fi primul din cel puțin trei,” a declarat Shinoda. „Îl am pe cel de-al doilea gata deja , iar cel de-al treilea este în lucru. Și când spun că este în lucru, vreau sa spun că mai strâng câte ceva și mai mixez chestii pe care le-am creat pe stream. Dar, este, cu siguranță, ceva ce nu aș fi făcut niciodată dacă nu mă aflam în situația asta,” mărturisește Shinoda, făcând aluzie la pandemie.

Întregul disc „Dropped Frames, Vol. 1” poate fi ascultat pe Spotify print-un click aici.

Foto: Instagram, Mike Shinoda