Rock News

Bring Me The Horizon: Iată care a fost inspirația pentru videoclipul melodiei „Parasite Eve”

De la benzi desenate și jocuri video până la anime-uri și filme ne-lansate oficial - nicio sursă de inspirație nu a fost ignorată.

După cum relatează publicația online Alternative Press, unul dintre noile videoclipuri lansate de englezii de la Bring Me The Horizon a fost inspirat de o suită de materiale artistice, printre care se numără și un film care nu a fost vreodată lansat oficial. „Parasite Eve” a ajuns la urechile fanilor înainte de sfârșitul lunii trecute, iar acum avem parte și de ceva informații de fundal pentru piesă și clipul atașat ei, din partea solistului Oliver Sykes.

Evident, toate imaginile au fost capturate în timpul perioadei de distanțare socială – un proiect destul de dificil, după cum îți poți da și singur seama. „Un lucru pe care ni l-a dovedit izolarea la domiciliu este faptul că poți face lucruri să se întâmple cu mult mai puține resurse decât ar fi fost necesare. Nici măcar nu o să vă spun cât ne-a costat videoclipul pentru Ludens, dar a fost nebunesc,” a declarat Oli.

Inspirația, când a venit vorba de „Parasite Eve” a apărut din surse multiple – seriile animate/de benzi desenate „Tokyo Ghoul” și „Venom”, jocul video „Hellblade” și filmul ne-lansat oficial „The Inferno Unseen”, creat de regizorul/producătorul francez Henri-Georges Clouzot.

Conform publicației NME, în următoarele douăsprezece luni, ne putem aștepta la patru albume din partea formației.

Foto: Captură ecran YouTube, Bring Me The Horizon