Rock News

Chuck Billy (Testament) alege trupele pe care ar vrea să le vadă live înainte de sfârșitul lumii

Muzicianul menționează numeroase formații care îi sunt dragi, însă numai două dintre ele sunt considerate cu adevărat speciale.

Dacă i s-ar oferi șansa de a participa la un concert înainte de sfârșitul lumii, cu posibilitatea de a alege exact pe cine să urmărească pe scenă, solistul Chuck Billy știe clar pe cine ar prefera. Într-o conversație cu publicația Revolver Mag preluată de Ultimate Guitar, cântărețul trupei Testament le-a explicat și fanilor scenariul.

Line-up-ul ar fi compus din cinci formații pe care artistul pare să le considere fără cusur Metallica, Anthrax, Slayer și Megadeth, care ar deschide concertul pentru legendarul Ozzy Osbourne. Dacă ar putea ignora constrângerile temporale, însă, Chuck ar prefera alt grup de trupe.

„Ar trebui să fie, cu siguranță, Thin Lizzy, membrii originali UFO, membrii originali Lynyrd Skynyrd,” a mărturisit el. „Ozzy cu Randy Rhoads, line-up-ul ăla; cu siguranță Van Halen din zilele de început, când erau pe val... adică, pot continua la nesfârșit, dar mi-ar plăcea să spun că sunt un tip atras de clasici, Thin Lizzy ocupă locul de onoare, apoi UFO,” a completat Billy.

Alături de Testament, Chuck a lansat un album captivant, „Titants of Creation”, pe 3 aprilie.

Foto: Instagram, Chuck Billy, @chuckschicktiff