Rock News

Matt Heafy a lansat un cover după melodia „Toss a Coin to Your Witcher”

Este a doua variantă a melodiei cu care Heafy își bucură fanii - prima a fost acustică, cea de acum fiind o interpretare metal.

„Toss a Coin to Your Witcher”, cea mai cunoscută melodie de pe coloana sonoră a serialului „The Witcher” (2019), a fost aleasă pentru un cover înregistrat de solistul Matt Heafy (Trivium). Astfel, după cum anunță Loudwire, ne putem bucura de o variantă mult mai metal a melodiei, pe care o poți asculta mai jos. Artistului i s-a alăturat și un coleg de trupă – toboșarul Alex Bent. Inițial, coverul a fost interpretat acustic numai de Heafy, în decembrie 2019 – te poți bucura, mai jos, și de varianta asta.

Între timp, după cum ți-am scris aici, Matt lucrează la un nou proiect muzical alături de Ihsahn (Emperor). Proiectul lor comun a fost intitulat Mrityu, iar Ihsahn a declarat că nici măcar pandemia nu le pune bețe-n roate, fiind înregistrate progrese la fiecare întâlnire virtuală a celor doi.

Alături de Trivium, Heafy  a lansat, în aprilie, LP-ul „What The Dead Men Say”. Deși ar fi avut posibilitatea de a amâna lansarea, artistul i-a încurajat și pe colegii de breaslă să nu apuce această cale. „Important este, acum, să le oferim oamenilor un mod de a se detașa, să le oferim oamenilor o cale de evadare, să le oferim oamenilor ceva ce să poată anticipa și de care să se poată bucura în perioada asta de incertitudine incredibilă, așa că eu consider că este responsabilitatea muzicienilor să permită muzicii să continue să iasă la lumină,” a declarat artistul pentru Kaaos TV.