Rock News

Evanescence au revenit cu o melodie despre deghizările pe care le purtăm în fiecare zi, „The Game Is Over”

Solista Amy Lee promite, prin intermediul acestui cântec, să nu își mai ascundă adevăratele sentimente.

Cea de-a doua melodie de pe albumul „The Bitter Truth”, poate fi acum savurată de fanii curioși ai trupei Evanescence, după cum relatează publicația Heavy Consequence. Americanii abia au împărtășit cu publicul piesa „The Game Is Over”, inspirată, spune solista Amy Lee, de deghizările pe care fiecare le purtăm în viața de zi cu zi.

„Cântecul ăsta este despre momentul în care te saturi de fațadă,” a declarat ea. „Deghizările pe care le purtăm pentru alții pentru a-i ajuta să se simtă confortabil, sentimentele interioare fiind atât de diferite de ceea ce proiectăm în exterior pentru a ne încadra între limitele a ceea ce este acceptat de societate, sau ce nu te va face neplăcut sau prea ciudat pentru a fi abordat,” a continuat cântăreața să definească ideea generală a melodiei.

Prima piesă extrasă de pe discul „The Bitter Truth”, „Wasted On You”, a ajuns la urechile noastre în luna aprilie. Restul albumului va fi prezentat fanilor în același mod – bucată cu bucată. Acesta nu are o dată de lansare concretă,  însă artiștii au promis că vom auzi toate melodiile incluse pe el până la sfârșitul anului.

Foto: Facebook, Rock FM