Rock News

Mike Shinoda promite să lanseze un album la care a lucrat pe Twitch

Artistul urmează să le facă o bucurie fanilor pe data de 10 iulie, lansănd discul „Dropped Frames, Vol. 1” - deja poți asculta trei melodii extrase de pe el.

Fie vreme bună, fie pandemie și carantină, solistul Mike Shinoda se încăpățânează să nu stea deloc degeaba. Așadar, după cum anunță cei de la Alternative Press, artistul a revenit cu un album înregistrat cu ajutorul platformei Twitch. Toate cele douăsprezece melodii incluse pe materialul intitulat „Dropped Frames, Vol. 1” au fost concepute cu ajutorul fanilor. Albumul conține, însă, numai o piesă cu elemente vocale – „Open Door”.

Odată cu anunțul despre lansarea albumului – data apariției fiind stabilită pentru 10 iulie –, Shinoda a publicat trei dintre piesele cele noi: „Osiris”, Super Galaxtica” și „Open Door”, pe care le poți asculta mai jos.

„Într-o perioadă ca asta, când sunt spuse atât de multe, am simțit că un album cu piese fără cuvinte ar putea oferi fanilor un răgaz – o pauză de la toate discuțiile,” a declarat Mike. „Ascultați-le când munciți, când vă relaxați, în timp ce pictați, în timp ce mâncați, când vă jucați... oriunde se pot încadra în viețile voastre,” a continuat artistul.

Foto: Facebook, Mike Shinoda