Rock News

Primus amână turneul în onoarea formației Rush pentru 2021

Anul viitor a devenit, pentru majoritatea formațiilor și o mare parte a amatorilor de spectacole live, un tărâm al făgăduinței - alături de Primus, din iunie până în august 2021, vor călători și Wolfmother, The Sword și Battles.

Primus plănuiseră un întreg turneu în onoarea formației Rush, în cadrul căruia aveau să interpreteze albumul „A Farewell to Kings” (1997) de la cap la coadă. Din păcate, după cum probabil ai ghicit deja, muzicienii s-au lovit de un impediment major – măsurile luate pentru încetinirea împrăștierii noului coronavirus. Astfel, după cum ne anunță cei de la Heavy Consequence, întreaga aventură a fost amânată pentru anul viitor.

Încă de când au anunțat ideea, soarta a părut a fi împotriva celor de la Primus – aceasta este deja a doua oară (și, sperăm, ultima oară) când turneul este amânat. În cadrul seriei de concerte pe teritoriu nord-american ce se va desfășura vara viitoare, începând cu luna iunie, se vor ocupa de încălzirea audienței muzicienii de la Wolfmother, The Sword și Battles.

Primus au planificat peste patruzeci de concerte pentru anul 2021, ceea ce însemnă că vor bucura publicul până în a doua jumătate a lunii august.

„Să sperăm că 2021 ne va aduce tuturor vreo formă de armonie,” a declarat solistul Les Claypool. „Cât despre turneu, va fi plăcut să ne întoarcem – ne vedem vara viitoare”.