Rock News

Lamb Of God au organizat un mini-concert on-line pentru promovarea noului lor album

Hai să îi urmărești pe băieți interpretând trei dintre melodiile lor preferate din auto-izolare.

„Laid To Rest”, „New Colossal Hate” și „Checkmate” sunt cele trei cântece cu care Lamb Of God au decis să înceapă seria de evenimente online pe care au planificat-o, după cum ne atrag atenția cei de la Metal Hammer. Pentru a rămâne aproape de fani, în lumina faptului că abia au lansat cel mai recent album de studio, muzicienii au pus la cale sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Reddit și Instagram.

Albumul complet „Lamb Of God” a apărut pe piață vinerea trecută, cu o întârziere de aproape o lună. „Apreciem răbdarea voastră în această perioadă,” au declarat muzicienii conform publicației Guitar World. „O pandemie nu este un eveniment pe care oamenii din industria muzicală îl iau în considerare când plănuiesc lansări de album, dar după cum știți, chestia asta a afectat pe toată lumea, iar noi nu facem excepție… Spălați-vă pe mâini, spuneți-ne ce credeți despre noile melodii și să ne vedem cu bine în turneu la un moment dat!” au completat ei.

Tot pentru GW, chitaristul Willie Adler a declarat că formația a fost foarte unită la proiectul ăsta muzical. „Poate pentru prima oară, am senzația că totul se leagă și suntem pe aceeași lungime de undă – iar niciunul din noi nu se simte deranjat când se află în aceeași cameră cu ceilalți; de fapt, acum abia așteptăm asta”.  

Iată și lista de piese a noului album:

  1. Memento Mori
  2. Checkmate
  3. Gears
  4. Reality Bath
  5. New Colossal Hate
  6. Resurrection Man
  7. Poison Dream (feat. Jamey Jasta)
  8. Routes (feat. Chuck Billy)
  9. Bloodshot Eyes
  10. On the Hook

Foto: Captură ecran YouTube, Lamb Of God