Rock News

Jay Weinberg (Slipknot) a lansat un cover după melodia „Candy's Room” (Bruce Springsteen)

Coverul asupra căruia s-a oprit Jay a fost înregistrat pentru tatăl său, colaborator de onoare al lui Bruce Springsteen.

Jay Weinberg a decis că Ziua Tatălui merită sărbătorită în mare stil, astfel că i-a dedicat tatălui său o interpretare originală a melodiei „Candy’s Room, după cum relatează Heavy Consequence. Pentru coverul după Bruce Springsteen i s-au alăturat artiști mai mult decât apreciați în lumea metalului. La echipa de lucru și-au adus aportul Mlny Parsonz (Royal Thunder), Jeff Matz (High on Fire), Stephen Brodsky (Mutoid Man), Emily Lee (Shearwater) și Jordan Olds (Gwarsenio Hall).

Alegerea unei melodii din repertoriul lui Bruce Springsteen a fost intenționată. Tatăl lui Jay, Max Weinberg, este, la rândul său, un toboșar desăvârșit care colaborează cu Springsteen în cadrul proiectului muzical E Street Band încă din ’74.

Formația lui Jay Weinberg, Slipknot, ar fi trebuit să se afle în plin turneu vara asta. Din păcate toate concertele planificate la nivel global au fost anulate din cauza pandemiei – inclusiv cel din București. Aflați în imposibilitatea de a-și bucura fanii live, Slipknot și-au transformat radical site-ul, încărcând material legat de formații cu care se află în relații bune, știri exclusive, înregistrări ale concertelor susținute în trecut și o serie inedită de interviuri realizate de percuționistul Shawn Crahan.