Rock News

Rush au revenit cu un videoclip animat pentru cântecul „The Spirit Of Radio”

După aniversarea de patru decenii a albumului „Permanent Waves”, ne putem bucura și de un clip creativ pentru melodia „The Spirit Of Radio”.

Aniversarea de patruzeci de ani de la lansarea albumului „Permanent Waves” a venit și trecut rapid pentru fanii Rush. Ce a rămas în urmă este, însă, un album aniversar – de acesta am avut ocazia să ne bucurăm încă de luna trecută. Noutatea apare sub forma unui videoclip animat, după cum ne anunță publicația Prog. „The Spirit Of Radio”, unul dintre hiturile de pe albumul menționat, este acum acompaniat de o poveste animată pe care o poți urmări mai jos.

De procesul creativ al noului videoclip s-au ocupat regizorii Alberto Hadyar și David Calcano, alături de producătoarea Linda Otero și Fantoons.tv.

În luna ianuarie, întreaga comunitate rock a intrat în doliu – lumea muzicii l-a pierdut pe toboșarul Neil Peart. Artistul a murit la vârsta de numai 67 de ani din cauza cancerului cerebral, după cum a relatat Rolling Stone. Muzicianul a pierdut lupta cu afecțiunea de care suferea după trei ani și jumătate în care i-a ținut piept.