Rock News

„Hella Mega Tour” a fost reprogramat pentru anul viitor

Deși turneul comun al celor de la Green Day, Weezer și Fall Out Boy a fost amânat pentru 2021, am primit și o veste bună - iată ce altă formație li se va alătura anul viitor.

Trei dintre cele mai iubite formații ale scenei rock planificaseră un turneu de proporții – „Hella Mega Tour”. Green Day, Fall Out Boy și Weezer ar fi trebuit să ia Europa prin surprindere vara asta, lăsând în urmă numai fani cu experiențe muzicale live incredibile. Din păcate, însă, la fel ca în cazul tuturor planurilor pentru perioada asta, pandemia a intervenit, iar data de 13 iunie 2020 nu mai marchează ziua primului concert comun din turneu.

După cum anunță Kerrang!, „Hella Mega Tour” a fost reprogramat pentru anul viitor, aproape în aceeași perioadă – până acum, opt spectacole au fost bătute în cuie: cele din Austria, Franța, Belgia, Olanda, Marea Britanie și Irlanda. Toate evenimentele vor avea loc între 9 și 30 iunie.

Ca bonus pentru toată răbdarea de care fanii sunt obligați să dea dovadă, muzicienii au intrat în contact cu australienii de la Amyl and the Sniffers, care vor urca pe scenă în cadrul fiecărui concert.

Foto: Instagram, Hella Mega Tour