Rock News

Five Finger Death Punch a lansat clipul pentru "A Little Bit Off"

Five Finger Death Punch a lansat cel de-al doilea videoclip de pe cel mai recent album, "F8", pentru piesa "A Little Bit Off". Clipul a fost filmat în timpul perioadei de izolare.

„F8” a fost lansat în februarie, dupa perioadă turbulentă pentru trupa, în care Moody a ajuns sa isi termine tratamentul impotriva dependentelor, în timp ce bateristul co-fondator Jeremy Spencer s-a retras temporar din trupa din cauza problemelor fizice.

Ivan Moody nu s-a sfiit să abordeze in interviuri subiectul sederii intr-un centru de dezalcoolizare – decizia a fost una atât de conștientă încât structura noului album o reflectă în totalitate. Cu toate acestea, scopul nu era neapărat ca „F8” să se transforme în cel mai heavy disc semnat FFDP de până acum. „Erau atât de multe întrebări la care obosisem să răspund,” a mărturisit Moody. „Realitatea este că eu și formația mea stăm pe propriile picioare,” a continuat el, adăugând că s-a plictisit să fie comparat cu Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) sau oricine altcineva".

„F8” (un joc de cuvinte legat de „fate”/„soartă”) a urcat pe poziția a opta în clasamentul Billboard 200.