Rock News

Iată care e poziția lui Shawn „The Clown” Crahan privitor la o variantă a Slipknot fără măști

Deși nu sunt ideale pentru confort, muzicianul susține că măștile fac acum parte din identitatea trupei.

Într-un interviu acordat pentru The Fred Minnick Show, și preluat de cei de la Ultimate Guitar, percuționistul formației Slipknot, Shawn Crahan, nu a ezitat să ne informeze că măștile purtate de membrii trupei chiar nu au fost cea mai bună idee din punct de vedere al confortului.

„Nu trece o zi în care fiecare dintre membri să nu ne dorim să nu fim nevoiți să purtăm chestiile alea, mai ales că a fost ideea mea în sensul în care eu am făcut propunerea”. Presupunerea lui Crahan este că unii dintre băieți regretă amarnic faptul că au fost de acord cu ideea lui, chiar dacă nu i-au spus-o în față. „Au fost de acord datorită afecțiunii pe care ne-o purtăm unul celuilalt și datorită visului nostru și brandului,” spune Clown.

În ciuda oricărei dorințe, însă, Crahan declară că trupa nu va renunța niciodată la măști. „Pentru mine, este religie pură,” susține Shawn. „Este viața mea,” spune el, continuând prin a-și declara loialitatea înțelegerii semnate la începuturile trupei. „Nu mi-aș putea imagina trupa în niciun alt fel. M-aș simți degradat, m-aș simți trădat. Cred că asta e diferența. Este valoarea personală în vis, în arta pe care o creezi. A noastră este foarte, foarte, foarte precisă și nu deviem de la calea noastră”.

Crahan a început, de curând, o serie video în care intervievează personalități ale scenei metal, „The Electric Theater with Clown”. Până acum, artistul a purtat câte o conversație cu Jami Morgan, de la Code Orange și Fletcher Dragge de la Pennywise.

Foto: Instagram, M. Shawn Crahan