Rock News

Bring Me The Horizon împărtășesc cu fanii un fragment audio de pe noul disc

Muzicienii au publicat încă un update „din studio”, unde putem auzi un scurt fragment dintr-o piesă înregistrată pentru noul album semnat BMTH.

Bring Me The Horizon s-au izolat împreună pe timpul carantinei pentru a lucra la noul lor disc de studio, continuând însă și contactul cu fanii. Muzicienii au publicat numeroase vloguri prin care ne-au ținut la curent cu ce se întâmplă cu noul material, iar Alternative Press ne atrag atenția că ne putem bucura de un fragment nou de material, dar și de o demonstrație a înregistrării părților vocale ale solistului Oli Sykes, muzicienii fiind, de data asta, în propriile locuințe.

Într-un clip postat de trupă pe Instagram, menționat de AP, Sykes povestește cum s-a întâmplat ca trupa să se apuce de muncă direct din carantină, atunci când băieții au realizat că situația nu se va îmbunătăți prea curând. „Dacă nu putem ieși să susținem spectacole, dacă nu putem ieși pentru a forma o conexiune cu fanii și să facem lucrurile pe care iubim să le facem, atunci vom înnebuni pentru că membrii Bring Me The Horizon nu au stat acasă mai mult de o lună în ultimii șase ani,” a declarat cântărețul. Deși lucrurile nu sunt ca înainte, Oli mărturisește că te prinzi cum să te descurci, este absolut posibil să compui și să înregistrezi eficient.

Prima melodie de pe lista noului disc pe care o vom auzi se numește „Parasite Eve”, iar Sykes a promis că lansarea ei va avea loc pe 10 iunie. Până vom putea să ne bucurăm de piesă, ne rămâne doar să stăm cu ochii pe canalul de YouTube al britanicilor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

so the worlds a fuckd up place rn. escapism. join us @brian_c0x @troadeclucas #BMTHS2 #parasiteeve #bringmethehorizon

A post shared by ʙʀɪɴɢ ᴍᴇ ᴛʜᴇ ʜᴏʀɪᴢᴏɴ (@bringmethehorizon) on

Foto: Captură ecran YouTube, Bring Me The Horizon