Rock News

Slipknot au publicat un spectacol complet, cu apariții din partea Underoath și Code Orange

Mai mult decât atât, pe site-ul oficial al muzicienilor, poți urmări material exclusiv despre propria lor trupă, dar și despre alte formații reprezentative ale scenei metal.

Americanii de la Slipknot încearcă să compenseze pentru toate spectacolele pe care pandemia i-a forțat să le anuleze. Asta nu este nimic nou. Elementul de noutate este adus, după cum ne anunță Kerrang!, de publicarea unui alt concert complet susținut de muzicieni, acesta fiind însoțit de câte un set interpretat de Underoath și Code Orange.

Între timp, muzicienii și-au reimaginat în totalitate site-ul oficial – acesta conține acum știri din lumea metalului, interviuri cu membrii trupei, dar și interviuri în care chiar ei sunt cei care pun întrebările. „Knotfest.com a fost relansat și reimaginat, creând un loc de întâlnire global sub bannerul culturii heavy,” este anunțul oficial de pe homepage. „Pe lângă știrile despre Knotfest, fanii pot găsi acum interpretări exclusive, clipuri video, discuții cu artiști, interviuri, obiecte personalizate și chiar mai mult din partea celor mai buni artiști din lume”.

Săptămâna trecută am avut ocazia să îți atragem atenția asupra unui proiect special pornit de percuționistul Shawn Crahan, „The Electric Theater with Clown”. Muzicianul s-a pus pe treabă și a început o serie de interviuri cu personalități ale lumii metal. Până acum, Clown ne-a adus două episoade, în cadrul cărora a discutat cu Jami Morgan, de la Code Orange și Fletcher Dragge de la Pennywise.

Foto: Facebook, Slipknot, Alicia Hauff