Rock News

Lamb Of God ne aduc o colaborare cu Chuck Billy (Testament)

Melodia „Routes”, înregistrată de LOG cu ajutorul lui Chuck Billy, este cea de-a patra mostră extrasă de pe noul album al trupei.

„Routes” este denumirea noului single lansat de americanii de la Lamb Of God, după cum anunță Metal Hammer. Însă băieții nu au înregistrat melodia fără puțin ajutor – solistul trupei Testament, Chuck Billy, a profitat de ocazie și le-a acordat colegilor de breaslă o mână de ajutor, împrumutându-le vocea sa distinctivă.

„Routes” este numai o piesă dintr-o serie de cântece extrase deja de pe noul album al americanilor, „Lamb Of God”. Înaintea acestei melodii, am avut ocazia să ne bucurăm de „Checkmate”, „New Colossal Hate” și „Memento Mori”, pe care le poți asculta, de asemenea, mai jos.

La fel ca majoritatea formațiilor care aveau turnee planificate pentru anul ăsta, Lamb Of God au fost nevoiți să anuleze orice apariție live. Astfel, zilele trecute, băieții ne-au anunțat că turneul european „State of Unrest”, planificat inițial pentru lunile martie și aprilie 2020, va fi reprogramat, cel mai probabil, pentru anul viitor. Biletele deja achiziționate își vor păstra valabilitatea, iar muzicienii au promis să ne țină la curent.

Discul „Lamb Of God” nu se va mai lăsa așteptat prea mult – apariția acestuia este programată pentru data de 19 a lunii ăsteia.

Foto: Captură ecran YouTube, Lamb Of God