Rock News

Shawn Crahan (Slipknot) a început o serie de interviuri cu reprezentanți ai scenei metal

În primul episod din seria „The Electric Theater with Clown”, Crahan a purtat o discuție de aproape o oră despre multe și mărunte cu solistul formației Code Orange, Jami Morgan.

Americanii de la Slipknot au fost nevoiți să își anuleze toate evenimentele live pentru vara asta – și nu erau deloc puține. Băieții planificaseră turnee peste tot în lume, dar și prima croazieră din cariera lor, „Knotfest at Sea”, însă pandemia și măsurile luate pentru a o ține în frâu le-au încurcat toate planurile.

Pentru că nu vor să fie prea departe de fani, mai ales în urma promisiunilor de spectacole incredibile pe care nu le-au putut îndeplini, Heavy Consequence ne anunță că site-ul oficial Knotfest  a suferit câteva transformări. Pe lângă spectacolele complete încărcate pe el, percuționistul Shawn Crahan a început și o serie de interviuri cu muzicieni mai mult decât apreciați în scena metal.

În primul episod al seriei „The Electric Theater with Clown” invitatul special al lui Crahan a fost nimeni altul decât fostul toboșar transformat în solist al Code Orange, Jami Morgan. Cei doi au conversat despre experiența cântărețului de a deschide concerte pentru Slipknot și modalitățile de a te descurca în fața unui public ostil. Toată conversația de aproape o oră poate fi ascultată mai jos.