Rock News

Ascultă „Skyfall”, noua piesă lansată de Vandenberg

Acesta este al doilea cântec extras de pe proiectul de studio actual al grupului Vandenberg, albumul complet „2020” fiind planificat pentru apariție vinerea asta.

Pe la începutul lunii, chitaristul Adrian Vandenberg a detaliat într-un interviu despre care ți-am scris aici motivația din spatele revenirii proiectului Vandenberg, dar și planurile de viitor ale trupei. O combinație între inspirație pentru material nepotrivit celuilalt grup al artistului, Vandenberg’s MoonKings, inabilitatea solistului Jan Hovig de a plecat în turnee și dorința lui Adrian de a explora lumea largă au dus la revenirea echipei Vandenberg. Astfel, muzicienii nu s-au sfiit să promoveze noul lor album de studio, „2020”, care va apărea pe piață vinerea asta.

După cum ne-au atras atenția cei de la Planet Rock, putem deja să ne facem măcar o idee parțială despre noul album de studio, acum că cel de-al doilea single extras de pe material este disponibil publicului larg. Între „Skyfall”, susțin băieții în descrierea clipului, și perioada de incertitudine prin care trecem la momentul actual, există o conexiune simbolică. „Deși versul I’ll be right beside you (Voi fi lângă tine) ar încălca regulile de distanțare socială,” glumesc ei.

Prima melodie inclusă pe albumul „2020” care ne-a ajuns la urechi este „Shadows of the Night”, aceasta putând fi ascultată, de asemenea, mai jos.

Pentru a aduce proiectul al viață, lui Adrian i s-au alăturat basistul Randy van der Elsen, solistul Ronnie Romero și toboșarul Koen Herfst (Epica).