Rock News

Shinedown au revenit cu videoclipul single-ului „Atlas Falls”

După ce au depășit pragul de 300.000 de dolari obținuți de pe urma vânzărilor înregistrate de melodie și de produsele atașate ei (pe care i-au donat), americanii au încărcat piesa completă pe YouTube.

Muzicienii de la Shinedown fac tot posibilul să rămână aproape de fani, indiferent de condițiile externe. Astfel, muzicienii au lansat la începutul lunii o melodie care să îi ajute pe cei care se confruntă cu pandemia de COVID-19 în primele linii. Aceasta a fost lansată în colaborare cu asociația Direct Relief, toate veniturile obținute de pe urma vânzării single-ului fiind donate.

Acum, după cum relatează publicația Classic Rock, artiștii au considerat că a venit momentul să împărtășească piesa cu publicul larg, atașându-i un videoclip cu versuri.

Americanii au decis, de asemenea, să nu se lase intimidați de situația actuală. După cum ți-am scris acum aproape două săptămâni, membrii Shinedown nici nu iau în considerare anularea turneului planificat pentru vara asta. Acesta este planificat să înceapă la sfârșitul lunii iunie, iar solistul Brent Smith a ținut să îi asigure pe fani că trupei sale nu îi este teamă să urce pe scenă. „Evident, prioritatea noastră este siguranța publicului,” a declarat Brent într-un interviu acordat pentru Zippo Live, „dar ne dorim și ca publicul să știe ceva din partea noastră pentru toți: nu ne este teamă să cântăm pentru voi.

Foto: Instagram, Shidenown