Rock News

Devin Townsend a lansat videoclipul melodiei „Sprite”

Melodia se regăsește în lista albumului „Empath: The Ultimate Edition”, care va apărea pe piață în iunie.

Devin Townsend a revenit cu un cadou pentru fani, iar noi nu putem nega că videoclipul piesei „Sprite” ne îmbunătățește starea de spirit. După cum relatează publicația Prog, melodia va fi inclusă pe următorul material de studio pe care artistul îl va aduce pe piață, „Empath: The Ultimate Edition”.

Conform anunțului oficial de lansare postat pe Facebook, discul va conține materialul complet „Empath” (lansat de Townsend anul trecut), dar și două CD-uri bonus, alături de două discuri Blu-ray. Prin materialul bonus s-a strecurat o înregistrare live din timpul concertului susținut de artist în Leeds, „Acoustically Inclined”. Setlistul include, pe lângă alte piese adorate de public, și melodiile „Love?”, „Deadhead” și „Thing Beyond Things”.

Pe lângă materialul muzical, „Empath: The Ultimate Edition” conține și întregul documentar „Empath”, un comentariu complet al albumului apărut anul trecut și, promite Townsend, multe alte elemente speciale.

Dacă te bate gândul să faci o comandă în avans, o poți face chiar aici. Materialul va apărea pe piață la data de 5 iunie prin intermediul casei de discuri Inside Out Music.