Rock News

Dee Snider va reveni cu un album live în iulie

Pentru a promova materialul așa cum se cuvine, muzicianul a lansat și o piesă abia înregistrată, „Prove Me Wrong”.

Despre fostul solist Twisted Sister, nu am mai auzit mare lucru de când a lansat cel de-al patrulea albumul solo din cariera sa, „For The Love Of Metal”, în 2018. După cum relatează Heavy Consequence, carantina l-a forțat pe Snider să le mai acorde ceva atenție și fanilor săi înrăiți, motiv pentru care artistul a decis să lanseze un disc live la sfârșitul lunii iulie. „For The Love Of Metal Live” va conține și un bonus pentru toți cei care am așteptat cu răbdare mai mult material de studio din partea americanului: o înregistrare de studio a piesei „Prove Me Wrong”. Melodia a fost compusă de Snider în colaborare cu Charlie Bellmore și poate fi ascultată mai jos.

„Deși entertainment-ul live a fost oprit pentru moment,” declară solistul, „nu putem lăsa spiritului entertainment-ului live să moară în noi. Orice muzică am iubit și am ascultat vreodată, mi-am imaginat mereu cum ar suna live. Când eram tânăr și nu puteam să merg la spectacole, tot ce aveam era imaginea pe care mi-o cream despre cum ar suna trupele respective live. Trebuie să ne păstrăm dorința de a vedea și de a auzi muzică nouă foarte bună în concert pentru că ăsta e habitatul ei natural,” continuă artistul.

Noul material live al lui Dee va conține înregistrări din concerte susținute peste tot pe glob, materialul inclus fiind un mix de piese solo și melodii lansate de artist alături de Twisted Sister, cu câte un cover adăugat pentru savoare. 

Cât despre piesa abia lansată, Snider nu are de spus decât câteva cuvinte de clarificare: „Prove Me Wrong sunt cuvinte pe care le-am avut în minte din prima zi în care am început să cânt rock. Eram foarte revoltat și am provocat lumea să mă confrunte… nimeni nu a reușit. În punctul ăsta din cariera mea, m-am gândit să le spun tuturor ce m-a făcut să continui toți anii ăștia. Demonstrați-mi că am greșit! (n.r. Prove me wrong!)”.