Rock News

Sipknot ne duc în culisele filmărilor pentru videoclipul piesei „Unsainted”

La un an de la apariția videoclipului, americanii ne acordă șansa să îl vedem pe Shawn Crahan în rolul de regizor.

„Unsainted” a fost (și încă este) una dintre cele mai apreciate melodii incluse de americanii de la Slipknot pe cel mai recent disc al lor, „We Are Not Your Kind”. Pe lângă asta, piesa are un loc de cinste în rândurile fanilor, fiind primul dintre cele patru single-uri lansate pentru promovarea albumului. Tocmai de aceea, dar și datorită faptului că melodia a sărbătorit un an de la apariție pe 16 mai, Slipknot ne oferă, conform Metal Hammer, posibilitatea de a vedea cum s-au desfășurat lucrurile în culise pentru filmarea clipului.

La fel ca videoclipul piesei „All Out Life”, care nu a fost inclusă pe noul material discografic, clipul atașat melodiei „Unsainted” a fost regizat de percuționistul Shawn Crahan. Cântecul în sine s-a bucurat de succes în multiple clasamente Billboard (locul al patrulea în US Hot Rock Songs, al zecelea în US Mainstream Rock Songs), dar și în Regatul Unit al Marii Britanii (locul al doilea în clasamentul UK Rock&Metal).

„WANYK” este cel de-al șaselea album lansat de americani, acesta ajungând la urechile fanilor în luna august a anului trecut. Deși melodia „All Out Life” nu a fost inclusă pe lista de piese a discului, numele acestuia a fost preluat din versurile cântecului.

Săptămâna trecută, muzicienii au anunțat anularea întregii activități planificate pentru vara asta – Knotfest Roadshow, Knotfest UK, Knotfest at Sea, turneul european și turneul din Asia.