Rock News

Urmărește pelicula „The Dirt” alături de Mötley Crüe

Băieții au planificat o vizionare a filmului biografic despre trupă pentru mâine, activitate la care sunt invitați să participe toți fanii. Muzicienii promit că vor avea câțiva invitați speciali și că vor oferi comentarii în timp real pe Twitter.

Dacă nu ai apucat să urmărești pelicula biografică realizată de Mötley Crüe, „The Dirt”, acum este șansa ta să o faci cu mult stil. Membrii formației au planificat, relatează Alternative Press, o vizionare pentru fanii doritori. Muzicienii se vor alătura vizionării/discuției pe Netflix, planurile fiind stabilite pentru mâine, la ora 16 PST, ceea ce înseamnă că românii vor avea de planificat un pui de somn în avans – pentru noi, vizionarea va avea loc începând cu ora 2 dimineața, sâmbătă. Artiștii recomandă, în postarea prin care au făcut anunțul, să îi urmărim pe Twitter în timpul petrecerii, unde vor fi oferite comentarii în timp real. Muzicienii promit și apariția unor invitați speciali, însă nu oferă niciun indiciu legat de identitățile lor.

Pelicula „The Dirt” a apărut pe Netflix în luna martie a anului trecut. Aceasta este bazată pe cartea „The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band”, fiind regizată de Jeff Tremaine. În rolurile principale au fost aleși artiștii Iwan Rheon (Mick Mars), Machine Gun Kelly (Tommy Lee), Daniel Webber (Vince Neil) și Douglas Booth (Nikki Sixx),

Formația a organizat un turneu de adio în 2015, după mai mult trei decade de activitate muzicală, semnând un contract care le interzicea să mai plece la drum. Anul trecut, însă, artiștii au distrus contractul după ce au descoperit o portiță, organizând un turneu american masiv alături de Def Leppard, Poison și Joan Jett & the Blackhearts. Primul concert din turneu a fost programat pentru data de 18 iunie, iar trupa încă nu a anunțat vreo modificare a programului.

Pentru coloana sonoră a filmului „The Dirt”, muzicienii au înregistrat trei melodii noi – „The Dirt (Est.1981)”, „Ride With The Devil” și „Crash And Burn” – dar și un cover după hitul „Like A Virgin”, al Madonnei.

Foto: Instagram, Motley Crue